Kunstgras tapijt

Met ons kunstgras lijkt het net of u een tapijt in de tuin heeft liggen. Het is altijd mooi van kleur. Het is nooit te lang. En het is bovendien lekker zacht om op te lopen, liggen of spelen.

Kunstgras tapijt van KoopJeKunstgras.nl

Bij ons koop je kunstgras van de beste kwaliteit, net een tapijt. Wij verkopen kunstgras tapijt van Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, de kwaliteit is ook heel hoog. Ons kunstgras wordt gemaakt volgens West-Europese normen. Bij normaal gebruik gaat kunstgras niet kapot. Waar kunststof, en dus ook kunstgras wel onder lijdt, is zonlicht (UV-straling). Denk maar een aan een plastic emmertje dat de hele zomer buiten staat. Aan het eind van de zomer is het verkleurd en breekt het snel. Daarom wordt ons kunstgras tapijt goed gestabiliseerd. Zo blijft de kleur mooi, breekt het niet en blijft het veerkrachtig als een tapijt.

Wist je dat wij zelf ook kunstgras tapijt maken?

Wij maken zelf ook kunstgras. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat onze klanten willen. Dus kopen we zelf de garens en onderdoeken in en produceren daarmee onze eigen kunstgrastapijten. Onze eigen kunstgras tapijten zijn van hoge kwaliteit en hebben een hele scherpe prijs.

Creëer je eigen sfeer

Met een kunstgras tapijt verander je op een simpele manier de sfeer in je tuin of op je balkon of dakterras. De kleur blijft mooi, of het nu zomer of winter is. Bovendien kun je kunstgras heel goed combineren met vlonders, tegels en kiezels. Zo creëer je een hele hippe, eigentijdse sfeer.

Koop je kunstgras tapijt online

Wij verkopen ons kunstgras tapijt online. Wel zo gemakkelijk. Je hoeft de deur er niet voor uit. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het tapijt dat je gekozen hebt. Dan kun je het ook voelen. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe.

Wil je ook een kunstgras tapijt? Bestel dan direct online.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...