Kunstgrasmatten

Bij KoopJeKunstgras.nl koop je kunstgrasmatten van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen producten van Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano. Omdat wij grote partijen inkopen, is onze prijs laag. Bij ons koop je kunstgrasmatten tussen € 5,- en € 35,- per m2.

Wij maken zelf ook kunstgrasmatten

Wist je dat wij zelf ook kunstgrasmatten maken? Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat onze klanten willen. Dus kopen we zelf de garens en onderdoeken in en produceren daarmee ons eigen kunstgras. Met onze eigen producten zijn wij altijd de goedkoopste.

Ga voor kwaliteit

Onze kunstgrasmatten worden gemaakt volgens West-Europese normen. Bij normaal gebruik gaat kunstgras niet kapot. Waar kunststof - en dus ook kunstgras - wel onder lijdt, is zonlicht (UV-straling). Denk maar een aan een plastic emmertje dat de hele zomer buiten staat. Aan het eind van de zomer is het verkleurd en breekt het snel. Daarom wordt ons kunstgras goed gestabiliseerd. Zo blijft de kleur mooi en breekt het niet.

Koop je kunstgrasmat online

Wij verkopen ons kunstgras online. Wel zo gemakkelijk. Je hoeft de deur er niet voor uit. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het gras dat je gekozen hebt. Dan kun je het ook voelen voordat je bestelt. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe.

 

Leg zelf je eigen kunstgrasmat

Je eigen kunstgrasmat leggen is niet moeilijk. Je krijgt van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Wil je het niet zelf doen? Dan is custom-made kunstgras een goede oplossing voor jou. Dat is kunstgras kopen, inclusief leggen. Wij hebben ervaren stoffeerders in dienst, die jouw grasmat snel en vakkundig leggen. Tegen een hele scherpe prijs. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Bekijk snel de soorten kunstgras die we hebben en bestel direct.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...