Kunstgras Genemuiden

Kunstgras Genemuiden

Reacties: 0

Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Genemuiden is al sinds jaar en dag de hoofdstad van de tapijt en kunstgras industrie. Koopjekunstgras is een kunstgras onderneming uit Genemuiden.

Kunstgras industrie in Genemuiden

Genemuiden is niet alleen de tapijthoofdstad van Nederland, maar loopt ook voorop in de productie van kunstgras. Vanuit Genemuiden worden de grootste projecten en sportaccommodaties over de hele wereld voorzien van het beste kunstgras. Naast het leveren van kunstgras aan zakelijke klanten, kunnen particulieren ook in Genemuiden terecht voor het kopen van Kunstgras. Koopjekunstgras.nl is gevestigd aan de schering 17 in Genemuiden, waar je naast kunstgras ook tapijt, vinyl, laminaat en pvc vloeren kunt kopen. Bezoek onze vestiging in Genemuiden of Oudenbosch of bekijk onze kunstgras collectie online.

Kunstgras koop je in Genemuiden

Dankzij het rijke verleden van Tapijthoofdstad Genemuiden is het aanbod aan kunstgras in Genemuiden erg groot. Het beste kunstgras koop je in Genemuiden bij Koopjekunstgras, Kunstgrasvoordeel of onze groothandel Fabrieksverkoop Genemuiden. Fabrieksverkoop Genemuiden is onze groothandel die kunstgras, tapijt en andere vloerbedekking rechtstreeks levert aan particulieren. Profiteer van de allerlaagste prijzen Kunstgras in onze outlet online. Lees meer over Tapijtmuseum Genemuiden

Kunstgras stalen aanvragen

Kunstgras showtuin Genemuiden

Je wilt tuin kunstgras, of je terras gazon vervangen door mooi nepgras? Online op onze kunstgras webshop heb je een ruime keuze aan de beste kunstgras soorten voor je tuin, balkon, terras en speeltuin. Ook heb je bij ons de keuze om gratis stalen te bestellen, zodat je het verschil tussen de soorten kunstgras zelf kunt ervaren. Wij van Koopjekunstgras snappen dat het maken van de beste keuze soms lastig kan zijn. Iedereen heeft namelijk andere wensen en eisen aan het type kunstgras wat je wilt kopen. Daarom nodigen wij je van harte uit in onze kunstgras showtuin in Genemuiden. Onze kunstgras showtuin is te vinden aan de schering 17a, in het zelfde gebouw als fabrieksverkoop Genemuiden.

 

Heeft u vragen of wil u langskomen in onze showtuin? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.


Tags: Kunstgras Genemuiden

Plaats een reactie

Verificatie

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...