Kunstgras Limburg

KoopJeKunstgras.nl verkoopt kunstgras aan klanten in heel Nederland, zelfs daarbuiten. Laatst kregen we een leuke brief van een klant uit Limburg. Die laten we graag aan je lezen.

Beste KoopJeKunstgras.nl,

Onze kunstgrasmat ligt. En we willen jullie even laten weten hoe blij we ermee zijn.

We ergerden ons de afgelopen jaren steeds aan al het onkruid en mos in ons grasveld. We bleven het maar wegsteken en dan zat er weet zo’n kale plek. Dit jaar wilden we het anders. Voor de lente wilden we kunstgras leggen. We hadden vorig jaar al eens gekeken bij showtuinen met kunstgras hier in Limburg. Maar we hebben wel even aan het idee moeten wennen. Toen hier de sneeuw weer weg was en we ons gras weer zagen, waren we om. Deze zomer willen we genieten van onze tuin en niet steeds bezig zijn met het gras.

We zijn op internet gaan kijken en kwamen ook op jullie site. We hebben op verschillende sites van die doosjes met staaltjes besteld. En uiteindelijk vonden we jullie gras het mooist, Stella. Ook jullie prijs was erg aantrekkelijk. Jullie zijn stukken goedkoper dan jullie concurrenten. Terwijl de kwaliteit en de garantie hetzelfde is. En de bezorging was prima en ook nog eens gratis. Terwijl jullie er een heel eind voor moeten rijden vanuit Genemuiden helemaal naar Limburg. Super!

Mijn man heeft het gras samen met een paar vrienden gelegd. En we moeten zeggen: het ging sneller dan we dachten. Jullie hadden ons een handleiding gemaild en die was goed te volgen.

Aan het einde van de dag lag onze grasmat er keurig in. En zoals we dat hier gewend zijn in Limburg kwam de hele straat even kijken. Ik heb heel wat mensen jullie internetadres doorgegeven. Dus als jullie binnenkort vaker naar Limburg moeten rijden, dan weten jullie hoe dat komt.

Wij beginnen de lente in ieder geval goed. Het gras ligt er keurig bij. Wij gaan genieten van onze tuin deze zomer.

Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

A. de V. uit R.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...