Kunstgras Ridderkerk

KoopJeKunstgras.nl legt overal in Nederland kunstgras, ook in Ridderkerk.

Kunstgras in Ridderkerk van topkwaliteit

KoopJeKunstgras.nl is een ervaren en vertrouwde speler in de markt als het gaat om kunstgras. Wij zitten in Genemuiden. Dat is de tapijthoofdstad van Nederland. Maar wij lopen hier ook voorop in de productie van kunstgras. Vanuit Genemuiden worden de grootste projecten en sportaccommodaties over de hele wereld voorzien van het beste kunstgras. En natuurlijk wordt er ook veel kunstgras geproduceerd voor particulier gebruik.

Ga voor kwaliteit

Of we nu kunstgras leveren in Ridderkerk of ergens anders, al ons kunstgras wordt gemaakt volgens West-Europese normen. Bij normaal gebruik gaat kunstgras niet kapot. Waar kunststof, en dus ook kunstgras wel onder lijdt, is zonlicht (UV-straling). Denk maar een aan een plastic emmertje dat de hele zomer buiten staat. Aan het eind van de zomer is de kleur flets en breekt het gemakkelijk. Daarom wordt ons kunstgras goed gestabiliseerd. Zo blijft de kleur mooi en breekt het niet.

Je koopt bij ons online

Wij maken het je heel gemakkelijk. Om bij ons kunstgras te kopen, hoef je je huis niet uit. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het gras dat je gekozen hebt. Je moet het natuurlijk ook voelen, voordat je het bestelt. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe.

Kunstgras custom-made

Kunstgras leggen is niet moeilijk. Je krijgt van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Wil je het niet zelf doen? Dan is custom-made kunstgras een goede oplossing voor jou. Want dat is kunstgras kopen, inclusief leggen! Wij hebben ervaren stoffeerders in dienst, die jouw grasmat snel en vakkundig leggen.

Wij komen je kunstgras brengen

Wij brengen je kunstgras binnen 5 werkdagen nadat je het besteld hebt. We bezorgen in heel Nederland, dus ook in Ridderkerk. Natuurlijk overleggen we wanneer het jou het beste uitkomt. Je betaalt pas als wij geleverd hebben. Dat kan contant, maar je kunt ook pinnen bij de chauffeur.

Bekijk op je gemak het kunstgras op onze website. Iets moois gevonden? Bestel direct online.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...