Over KoopJeKunstgras

KoopJeKunstgras is een ervaren en vertrouwde speler in de markt als het gaat om kunstgras. Wij zitten in Genemuiden, de tapijthoofdstad van Nederland. Hier komt niet alleen veel tapijt vandaan, ook heel veel kunstgras.

Hoe werkt KoopJeKunstgras?

KoopJeKunstgras verkoopt kunstgras van verschillende Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano. Wij kopen groot in, direct van de fabriek. Dus je koopt bij ons, als particulier, direct van de groothandel. Dat is jouw voordeel. Onze prijzen zijn lager dan in de winkel en liggen tussen de € 5,- en € 35,- per m2, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en uitstraling.

KoopJeKunstgras maakt ook zelf kunstgras

Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat onze klanten willen. Dus kopen we zelf de garens en onderdoeken in en ontwerpen en produceren we ons eigen kunstgras. In dat geval ben je nog goedkoper uit.

Je koopt bij ons online

KoopJeKunstgras maakt het je heel gemakkelijk. Om bij ons kunstgras te kopen, hoef je je huis niet uit. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een tot drie staaltjes van de grassoorten die je gekozen hebt. Zo kun je het zelf zien en voelen.

Wil je langskomen?

KoopJeKunstgras heeft geen grote showtuinen waar al onze soorten kunstgras liggen. Daar betaal je dus ook niet voor. Als je wilt weten hoe het kunstgras van je keuze er in het echt uitziet en voelt, dan sturen we je een staaltje. Kom je liever toch even bij ons langs? Dan kan dat natuurlijk. Maak dan wel eerst even een afspraak.

Kunstgras custom-made

Kunstgras leggen is niet moeilijk. Je krijgt van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Wil je het niet zelf doen? Dan is custom-made kunstgras een goede oplossing voor jou. Dat is kunstgras kopen, inclusief leggen. KoopJeKunstgras heeft ervaren stoffeerders in dienst, die jouw grasmat snel en vakkundig leggen.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...